Makljen na djakovoinfo.com

Makljen - Slika za članak

Profil agro kuće Makljen možete pronaći i na web stranici posvećenoj poduzetnicima i vlasnicima obrta iz Đakova i okolice; ‘Đakovo info’ (www.djakovoinfo.com). Osnovna djelatnost navedene stranice odnosi se na izrade web profila tvrtki visokog multimedijalnog sadržaja. Povezivanje i suradnja s tvrtkama i obrtima koji redovno obavljaju svoju djelatnost i registrirani su kao tvrtka, obrt, OPG i slično; plasiranje njihovih proizvoda i usluga na internet kako bi kupci, odnosno korisnici usluga što lakše došli do određenog proizvoda ili usluge.
Na stranici www.djakovoinfo.com s preko 2000 posjeta dnevno svaki suradnik ima svoj web profil na kojem se nalazi opis djelatnosti ili usluge, aktualne ponude, radno vrijeme, kontakt, galerija fotografija i drugo.
Cilj je navedene stranice zadovoljiti javne potrebe u smislu promicanja obrtničkih i poduzetničkih potencijala grada Đakova, omogućiti svim obrtnicima, poduzetnicima, poljoprivrednim gospodarstvima pripadajući web prostor na kojem će imat mogućnost izložiti svoju djelatnost, rad, ponudu, akcije.

Comments are closed.